Mielenkiintoisia blogeja

Mielenkiintoisia blogeja kivusta ja kipuilusta.Kipuihmiseltä terveelle. Mitä on olla kipeä Suomessa. Mielenkiintoisia näkökulmia monin tavoin.
Miten vaikeaa on jaksaa, kun elämässä on pääosaa näyttelee kutsumaton vieras, kipu.

Älä sairastu vakavasti Suomessa
”Haluamme tätä blogia julkaisemalla kiinnittää suuren yleisön huomion terveydenhuolto- ja vakuutusjärjestelmämme toimimattomuuteen ja niihin vakaviin epäkohtiin, joihin vähänkin pidemmäksi aikaa sairastunut tai vammautunut tyypillisesti törmää. ”

10514499_899892160036900_2191855395051336520_nHankala potilas vai hankala sairaus

Maija Haaviston terveysblogi. Samanniminen kirja sekä blogi huonosti tunnetuista pitkäaikaissairauksista.

My painful excistence

”Päivittäistä taistelua yleistyneen ahdistuneisuushäiriön, vaikean paniikkihäiriön, keskivaikean masennustilan, unettomuuden, komplisoituneen migreenin sekä fibromyalgian kanssa. Mukana nuoren parikymppisen naisen elämää ihmissuhdesotkuineen. Syömishäiriöinen. Matkalla parempaan tulevaisuuteen, valoa kohti.”

Paistaa se aurinko kipukasaankin

”Onko kipukroonikon elämässä positiivisuutta? Mistä sitä voi löytää? Mihin kaikkeen kroonisesti sairas törmää? Ajatuksia, mietteitä, pohdintaa ajakohtaisista asioista.”

Kipuilija

Janskun Sydämen säveliä

”Aikuinen, joskus ylivaikeakin nainen, jolla on toisinaan pahastikin pipo vinossa ja joka joskus ottaa harteilleen kantaa liikaa sekä analysoi itsensä pyörryksiin. Paljon kokenut ja paljosta selvinnyt”